Tűzvédelem
hudeenplczsk
Termékek FN NANO Szolgáltatások Tanácsadás Webshop Hírek Referenciák Rólunk Kapcsolat Termékeink beépítési helyei

Hő- és füstelvezetés

Természetes (gravitációs) hő, -és füstelvezetés

Azáltal, hogy füstöt és hőt vonnak el a tűzzel érintett zónából, a füstelvezető rendszerek egy kismennyiségű füstöt tartalmazó réteget hoznak létre, mellyel megkönnyítik az evakuálást és a tűzoltást, csökkentik a füstréteg hőmérsékletét (és a tetőt, valamint az épületszerkezetet érő hőhatást), így megakadályozzák a tűz terjedését, és kevesebb anyagi kár keletkezik. A lengyel rendelkezések szerint a füstelszívó rendszerek használata lehetővé teszi az épületekben megengedett tűzszakaszok kibővítését és a szerkezetek alacsonyabb tűzállósági fokozatát.

 

Gépészeti füstelvezetés

A tűzvédelmi szellőzőrendszerek, akárcsak a füstelvezető rendszerek, zárt belső terekben füst- és forró égéstermék-mentes zónákat hoznak létre. Tűz esetén csökkentik a helyiségek hőmérsékletét és kívülről levegővel látják el őket. Normál üzemi körülmények között szellőztetésre is használják. Típustól függően, a tűzállósági határértéke 60-120 perc.


A szellőzés abból áll, hogy mechanikus erővel levegőt viszünk a rendszerbe, hogy aztán azt több egymáshoz kapcsolódó szellőzőcsatorna segítségével keringtessük. Füstelvezető rendszerek esetében egy olyan természetes légelvezető mechanizmust használunk, mely a hőmérséklet- és nyomáskülönbségen alapul.

Kérdése van? Ajánlatot kérne?

KÉRJÜK TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT ÉS KÜLDJE EL ÜZENETÉT!


MERCOR DUNAMENTI Zrt. H-2131 Göd, Nemeskéri Kiss Miklós u. 39.

Tűzvédelem: tűzvédelmi festék, építészeti tűzvédelem, tűz elleni védelem

© MERCOR DUNAMENTI Zrt. • Honlapkészítés: Alexgraphics
Dunamenti
Dunamenti
Dunamenti