DunamentiDunamentiDunamenti
Hő- és füstelvezető rendszer karbantartás - Füstelvezetés karbantartás

Karbantartás

Karbantartás


Hő- és füstelvezető rendszer (HFR - RWA)  karbantartása


A hő- és füstelvezető rendszer (HFR - RWA) beépített tűztechnikai eszköz, mely az emberélet védelmét szolgálja, tűz esetén kiérkező tűzoltó hatóság munkáját segíti veszélyhelyzetben. 
A beépített rendszer gravitációs vagy gépi úton megvalósított hő- és füstelvezetés. Az emberélet és az épületszerkezet védelme megköveteli a professzionális karbantartást, hogy a rendszer vészhelyzet esetén rendeltetésének megfelelően működjön. A Dunamenti Tűzvédelem a Mercor termékek forgalmazója, sok évtizedes tapasztalat alapján, magas szintű szolgáltatást nyújt partnereinek, megrendelőinek.
 
Cégünk törekszik, hogy a tűzvédelmi-, tűztechnikai rendszerek az átadás után is tökéletesen működő állapotban biztosítsák az üzemeltető biztonságát és kényelmét, valamint esetleges vészhelyzet esetén maradéktalanul eleget tegyenek a tűzvédelmi követelményeknek, előírásoknak. 
 
Annak érdekében, hogy megfeleljünk minden tűzvédelmi szempontnak, folyamatosan fejlesztjük termékeinket, illetve számos partnercégünk termékeivel egészítjük ki saját kínálatunkat. Ugyanakkor igyekszünk vevőinket a tervezéstől, az anyagok biztosításán keresztül a kulcsrakész kivitelezésig mindenben kiszolgálni. A lengyel Mercor Group cégcsoport hő- és füstelvezető termékeinek preferált magyarországi forgalmazói vagyunk, mely Európa szinten elismert és magas minőségi termékeket nyújt a megrendelőknek, vásárlóknak és partnereinknek. A Mercor márkanév garanciát jelent a kiváló minőségre, és termékeink kimagasló ár/érték arányára. Termékeink természetesen rendelkeznek CE tanúsítvánnyal, valamint magyar nyelvű teljesítmény nyilatkozattal.
Társaságunk komoly törekvést tesz arra, hogy a telepített hő-és füstelvezető rendszerek működését a beépítést követően is figyelemmel kísérje, és a kötelezően előírt felülvizsgálatokat, karbantartásokat elvégezze. Cégünk teljes körűen el tudja látni a hő- és füstelvezető rendszerrel kapcsolatos szerviz és eszközcseréket, melyek jogszabályhoz és gyártói előíráshoz kötöttek.
 
A karbantartási szolgáltatás színvonala érdekében munkatársaink és szakembereink a gyártónál elvégzett oktatásokat, tanfolyamokat követően foglalkozhatnak hő- és füstelvezető rendszer telepítéssel és szervízelésével. A hatályban lévő OTSZ előírásainak eleget téve, tűzvédelmi szakvizsga megszerzését követően, kezdheti meg partnereinknél a karbantartási tevékenységet.
Törekszünk arra, hogy partnereink és megrendelőink igényeinek maximálisan eleget tegyünk, és legjobb áron biztosítsuk ezen szolgáltatásokat, tevékenységeket és termékeket. Üzletpolitikánk része, hogy termékeinket és a karbantartási szolgáltatásunkat, kivételes kondíciókkal a piaci áron, a gyári támogatás és a folyamatos alkatrészellátás biztonsága mellett tudjuk biztosítani.
 
A vonatkozó jogszabályok alapján az OTSZ 54/2014.(XII.6.) BM rendeletben foglaltaknak megfelelően, fél évente kötelező a rendszert karbantartani, felülvizsgálni, melyről munkalapot, jegyzőkönyvet és a helyszínen tárolt naplóbejegyzést kell tenni és vezetni. Mindennemű a rendszerrel kapcsolatos információt, amely a rendellenestől eltérést mutat, a naplóban vezetni kell és a karbantartó céget, Dunamenti-t értesíteni kell.
 
A rendszert abban az esetben lehet működésbe hozni a kioktatott személyeknek, amennyiben emberi élet veszélyben van és a helyzetet úgy ítélik meg, hogy a meneküléshez elengedhetetlen a beépített RWA rendszer nyitása. Ezen körülményen kívül csak a tűzoltóság oltást vezető szakembere adhat utasítást a rendszer működésbe hozataláról. Más helyzetben a rendszer automatikusan működésbe lép, illetve a tűzjelző átjelzése alapján szintén működésbe lép a beállított átjelzési paraméterek alapján.
 

 

Szolgáltatásaink: 

 • Hő- és füstelvezető rendszer karbantartás
 • Füstelvezetés karbantartás
 • RWA karbantartás
 • Gravitációs hő- és füstelvezetés karbantartás
 • Gépi hő- és füstelvezetés karbantartás
 • HFR karbantartás
 • Ventilátor karbantartás
 • Füstelszívó ventilátor
 • Csappantyú karbantartás
 • Füstcsappanytú karbantartás
 • Tűzcsappantyú karbantartás

 


Kérdése van? Ajánlatot kérne?
Dunamenti Tűzvédelem Zrt: 2131 Göd, Nemeskéri Kiss Miklós u. 39   •   Telefon: 06-27 345-217   •   Fax: 06-27 345-074   •   E-mail: godcenter@dunamenti.hu
Hő- és füstelvezető rendszer karbantartás - Füstelvezetés karbantartás

Dunamenti Tűzvédelem Zrt. © Minden jog fenntartva.   •   Honlaptérkép   •   Honlapkészítés   •   Linkek