DunamentiDunamentiDunamenti
Fejlesztések

Fejlesztések

Fejlesztések


A Dunamenti Tűzvédelem Zrt. komoly feladatának tartja, hogy a tűzvédelem minden területén az élen járjon mind anyagok gyártásában, mind pedig korszerű anyagok alkalmazásával.

A 2006-os év látványos eredményei után a 2007-es évben az előző év fejlesztéseinek eredményét nemzetközileg elismert vizsgálóintézetek általi minősítéssel, tanúsítványokkal, megszerzett új certifikátokkal láttuk el. Ezen dokumentumok megszerzése rendkívül aprólékos és költséges folyamat viszont elengedhetetlen, hogy az újonnan kifejlesztett anyagokkal, illetve azok alkalmazásával tovább növelhessük piaci részesedésünket.

Egyik legnagyobb sikerünknek tekintjük az Ukrajnában meg szerzett certifikátjaink számá nak tovább növekedését:
- Polylack F, K anyagainkkal történő kábelátvezetések
- Dunafoam 1K purhabos kábelátvezetések
- PS tűzgátló mandzsetták szélesebb körű felhasználásában.

2007-ben fő fejlesztési irányként acélszerkezeti festékeink korszerűsítését jelöltük meg. Ennek kapcsán sikerült elnyernünk egy nanotechnológiai pályázatot, amellyel egyben bekapcsolódunk a Nemzetközi Nanotechnológiai Kutatási és Fejelsztési Programba is.
A Dunamenti Tűzvédelem Zrt. a kísérletek lebonyolításához illetve minőségi ellenőrzések végrehajtására, kialakította saját laboratóriumát és megépítette tűzvizsgáló kemencéjét.

Az év végén újabb pályázatot készítettünk el, amely meglévő termékeink korszerűsítésére és fejlesztésére vonatkozik.

Célul tűztük ki:
- acélszerkezeti festékünk minőségének és tűzvédő hatékonyságának növelését,
- Polylack K kitt anyagunk korszerűbb hatékonyabb gyártását és kisebb tételű kiszerelését,
- valamint új kötőanyag bázisú, egyszerű gépekkel kiszórható új acélszerkezeti tűzvédő habarcs kifejlesztését.

 

 
A KMOP-2007-1.1.4. számú K+F+I pályázat célkitűzése:
 
a hazai piacon eddig kevésbé ismert és itthon még nem gyártott tűzvédelmi habarcs előállítása- új környezetbarát termék az égéskésleltetők választékában;
 
kábelek és csövek tűzgátló szigetelésére alkalmazott számos anyag közül egy sokoldalúbb, többféle kiszerelésben és konzisztenciában megjelenő tűzvédelmi kitt gyártása-meglévő termék továbbfejlesztésével a piaci kínálat bővítése a felhasználói igényeknek megfelelően.
 

az acélszerkezetek tűzvédelmében eddig is alkalmazott tűzgátló festék korszerűsítése- a meglévő termék továbbfejlesztésével újdonság értékű tulajdonságok- mint magasabb tűzállósági határérték, vízállóság, kedvezőbb fajlagos anyagfelhasználás elérése;

 


Kérdése van? Ajánlatot kérne?
Dunamenti Tűzvédelem Zrt: 2131 Göd, Nemeskéri Kiss Miklós u. 39   •   Telefon: 06-27 345-217   •   Fax: 06-27 345-074   •   E-mail: godcenter@dunamenti.hu
Tűzvédelem   •   acélszerkezetek tűzvédelme   •   építészeti tűzvédelem   •   azbesztmentesítés

Kedvezményes vásárlási lehetőség a webshopon keresztül.

Dunamenti Tűzvédelem Zrt. © Minden jog fenntartva.   •   Honlaptérkép   •   Honlapkészítés   •   Linkek